Eksplodim i fuqishëm në lagjen Hekurana në Shkup

3

Një eksplodim i fuqishëm para pak çastesh ka ndodhur në lagjen Hekurana të Shkupit, shkruan gazeta KOHA. Dëshmitar okular për Koha thonë se përnjëher ështē dëgjuar një krismë e madh, me çka pas pak mbi malin e Gazi Babës është parë një tym i madh. Brenda ditës institucionet pritet ta vërtetojnë se ku saktësisht ka ndodhur ky eksplodim dhe njëherit ti vërtetojnë arsyet. Gjasat janë të mëdha që kjo krismë e madhe të kishte ndodhur në fabrikën e Hekuranës. (koha.mk)

Comments are closed.