Ekskluzive: Kosovari që shkoi ta shpëtonte McCain në Vietnam (VIDEO)

6

Maralusha zgjodhi Klan Kosovën, mediumin e parë në botë, për të treguar rrëfimin e tij rreth operacionit të shpëtimit të senatorit të ndjerë amerikan

Kosovari Muharrem Maralusha është veteran i luftës së Vietnamit dhe tani është pensionuar në ushtrinë amerikane.

Ai ishte pjesë e ekipit që shkoi për të shpëtuar në Vietnam senatorin John McCain i cili si pilot ishte zënë rob nga komunistët vietnamez, njofton Klan Kosova.

Maralusha zgjodhi Klan Kosovën, mediumin e parë në botë, për të treguar rrëfimin e tij rreth operacionit të shpëtimit të senatorit të ndjerë amerikan.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Kosovë Gjoci.

Comments are closed.