[adning id="476476"]

Edhe ndërmarjet komunale përfshihen në shuarjen e zjarreve në Kumanovë

9

Kumanovë, 5 gusht – Edhe ndërmarjet komunale përfshihen në shuarjen e zjarreve në Kumanovë, e këtë e kanë bërë të ditur autoritetet lokale duke thënë se së bashku dp të vendosin gjendjen nën kontrollë.

Punonjësit tanë nga NP Pastërtia dhe Gjelbërimi u bashkuan në luftën kundër zjarrit që preku rajonin e Kumanovës, theksojnë kështu nga kjo ndërmarje.