Edhe mushka e do një biletë treni (FOTO)

Përtej polemikave dhe episodeve të sabotimit, mbledhja alpine në Trento të Italisë është një moment magjik në të cilin gjithçka mund të ndodhë.

S’ka pengesa, alkooli konsumohet në çdo vend të qytetit dhe madje një mushkë mund të gjendet në biletarinë e stacionit të trenit.

Mushka është parë duke hyrë në stacionin hekurudhor të kryeqytetit të provincës autonome të shoqëruar nga dy burra dhe është ndalur përballë pikës së informacionit dhe emetimit të biletave. Fotot e kafshës, të marra nga kalimtarët, menjëherë filluan të qarkullojnë në rrjet.