Ec e merre vesh: Vogëlushja i tregon babait histori… (VIDEO)

Gjuha dhe fjalët e fëmijëve të vegjël është ajo që çdo herë ju bën të qeshni. E sigurisht diçka të tillë përjetuan dhe prindërit në Britani, të cilëve vajza e tyre ka tentuar të ju sqaroi diçka, njofton Klan Kosova. Vogëlushja e mrekullueshme e cila mendohet të jetë disa muajshe, fillon të tregoj historinë e saj të pabesueshme drejtuar babait të saj, por që vetëm ajo mund ta kuptoj me botën e saj. Për më shumë shikoni dhe reagimet, ndonëse nuk do mund të qëndroni pa qeshur!

https://www.youtube.com/watch?v=xqrZV3yIoT8