E zë gruan me tjetër, ftoi tërë fshatin ta shikojnë se çfarë do u bëjë (VIDEO)

Një burrë zuri gruan e tij duke e tradhtuar me një person tjetër, dhe për këtë ftoi tërë fshatin që t’i shikonin. Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të rënda, shkaku i dhunës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e tradhtonte, përcjell gazetametro.net. Kjo video thuhet se është regjistruar në pjesën lindore të Indisë. Burri shihet teksa ka lidhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë. Ai i godet të dy, herë njërin e herë tjetrin, me gjithë forcën e tij.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=WsI23Nivtv0