E vodhi biçikletën sa ishte i dehur, tani kërkon pronarin

0

Një burrë po përpiqet të gjejë pronarin e një biçiklete, të cilën e vodhi sa ishte i dehur në Bazel.  Ai la shenjë në të gjitha parkingjet e biçikletave dhe ka shkroi një letër, ku kërkon falje.

Ai tha se kishte pirë shumë dhe mori në shtëpi biçikletën gjatë fundjavës.  Tani i penduar, ai ia ka dhënë biçikletën policisë dhe dëshiron të gjejë pronarin.

Kantoni i Bazelit ka probleme të madha të vjedhjes së biçikletave, më shumë se 2500 u vodhën vitin e kaluar. Shumica nuk janë gjetur kurrë.

Comments are closed.