E tmerrshme, nëna shet fëmijët binjakë për të shlyer borxhin

2

Një nënë në Kinë ka shitur dy fëmijët e saj të sapolindur tek një familje për të fituar para në mënyrë që të paguajë detyrimet e saj financiare ndërsa me një pjesë të mbetur kishte blerë një telefon.

Fëmijët të cilët ende nuk i kanë mbushur ende dy javë janë shitur tek një familje larg qytetit të tyre prej më shumë se 700 kilometrash në Kinën lindore shkruan Daily Mail.

Nëna dhe partneri i saj janë arrestuar nga policia derisa fëmijët janë shpëtuar dhe iu janë dhënë gjyshërve të tyre për kujdesje.

Comments are closed.