E pësojnë kosovarët në Hungari: Policia kufitare u gjen në autobus drogë në speca somborga (VIDEO)

319

Gjatë një inspektimi të një autobusi të Kosovës, në pikën kufitare në Roszken, Policia hungareze ka gjetur më shumë se 23 kilogramë marihuanë të dyshuar të fshehur në speca somborka.

Dy shoferët dhe 24 pasagjerët nuk kanë deklaruar mallra që i nënshtrohen doganës dhe taksës, ndërsa Policia gjatë kontrollit gjeti marihuanë në disa thasë me speca.

Kështu kanë raportuar mediat hungareze, duke ia bashkangjitur edhe një video, ku shihet se si thesi ishte i mbushur me marihuanë.

“Punonjësit tanë i dorëzuan Policisë materialin e dyshuar për drogë me një vlerë të tregut të zi prej më shumë se 58 milionë HUF”, thuhet në mediat hungareze.

Kábítószerrel töltött paprika Röszkén

Kábítószerrel töltött paprika Röszkén🚧🚌🚬Munkatársaink egy koszovói autóbusz ellenőrzésekor több mint 23 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak Röszkén.A pénzügyőrök egy koszovói buszt ellenőriztek Röszkén. A két sofőr és a 24 utas nem jelentett be vám- és adóköteles árut.Munkatársaink a nyilatkozatokat elfogadták, de kockázatelemzés alapján a csomagok tételes vizsgálata mellett döntöttek. Az ellenőrzésen a pénzügyőrök a csomagtérben több zsák paprikát találtak, melyek több mint 23 kilogramm növényi törmelékkel teli csomagot rejtettek. Az anyagra a marihuána-teszt pozitívan reagált.Munkatársaink a több mint 58 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Publiée par Nemzeti Adó- és Vámhivatal sur Lundi 19 octobre 2020