E marta e ardhshme ditë jo pune

Shkup, 23 prill – Para nesh janë shumë ditë jo pune dhe do të kënaqemi këtë pranverë. Ditë e ardhshme jo pune për gjithë qytetarët e Maqedonisë është 1 Maji (e martë) dita e punës, njofton Koha. Gjithashtu ditë jo pune e kemi edhe 24 majin ( e enjte) Dita e Shën Kirilit dhe Metodit, 15 qershori (e premte) Bajrami i Madh, 2 gushti (e shtunë) Dita e pavarësisë…