E keni menduar ndonjëherë si duket vajza e Mr. Bean? (FOTO)

67

Kush nuk ka dëgjuar për Mr. Bean? Padyshim askush. Ai është një prej figurave më të dashura dhe të gjithë i mbajnë mend shprehjet e tij karakteristike të fytyrës. Aktori i njohur Rowan Atkinson ka një vajzë 20-vjeçare,  e cila për hir të së vërtetës nuk i ka ngjarë aspak të atit. Nëse prisnit që vajza e Mr. Bean te ishte si ajo në foto, gaboheni. Ajo është një bukuroshe e vërtetë.

 

Comments are closed.