Dy vjet nga publikimi i “bombës” nga Zaevi

23

Shkup, 9 shkurt – Nëntë shkurti, dita kur u mbajt konferenca e parë për media nga projekti “E vërteta për Maqedoninë”, sipas LSDM-së, do të mbetet datë e ndritshme në historinë politike të Maqedonisë, por edhe në korniza rajonale dhe botërore si porosis se nuk ka ikje nga e vërteta dhe se nuk ekziston dikush që është i paprekshëm për drejtësinë. Në kumtesë LSDM-ja thekson se kaluan saktë dy vite nga publikimi i “bombës” së parë nga përgjimet qw kishte kryer shërbimi sekret i Maqedonisw. “Do të ketë jetë dhe do të ketë drejtësi në Republikën e Maqedonisë. Kështu vendosën mbi 612.000 qytetarë nga të gjitha bashkësitë etnike të cilat zgjodhën ndryshime”, theksojnë nga LSDM-ja dhe shtojnë se një shumicë e madhe qytetarësh përgjegjës me stilolaps dhe votë më 11 dhjetor zgjodhën jetë. Shtojnë se qytetarët zgjodhën qeveri të re përgjegjëse dhe, siç theksojnë, vetëm një qeveri e tillë sjell jetë për të gjithë në Maqedoni dhe perspektivë për shtetin.

Comments are closed.