Dy të lënduar në dy aksidente të ndryshme në rrugën rajonale Berovë-Kavadar

18

Berovë, 27 korrik – Dy persona në moshë prej 7 dhe 17 vjet janë lënduar në dy aksidente të ndryshme trafiku në rrugën rajonale Berovë-Vinicë.

Në aksidentin e parë, në vendin e quajtur Dividia në afërsi në fshatit Mitrashinc të Berovës, i drejtuar nga një 17 vjeçar, ka humbur kontrollin dhe ka dalë jashtë rrugës.

Në aksidentin e dy ka pësuar një bashkudhëtarë shtatë vjeç, pasi drejtuesi i automjetit me të cilin është transportuar minoreni e ka humbur kontrollin ndaj timonit.

Të dy aksidentet kanë ndodhur dje në periudhën nga ora 12 deri në orën 17.

Comments are closed.