Dy fëmijë të mitur sulmohen në Tetovë

Të martën në ora 18:00 në SPB-Tetovë J.S. (41) dhe N.M. (37), të dyja nga Tetova, kanë raportuar se dy fëmijët e tyre të mitur janë sulmuar fizikisht me një mjet plastik nga Z.D. nga Tetova. Rasti është duke u zbardhur.