Durlovski kërcënohet me jetë, bën publike detaje!

70

Shkup, 2 qershor – Kandidati për deputet dhe bartësi i listës në njësinë e V-të zgjedhore nga VMRO, Igor Durlovski ka bërë të ditur se e kanë kërcënuar me jetë sot dhe se bën të ditur detaje të ndryshme mbi këtë kërcënim e madje ai përfshinë këtu edhe ish kryeministrin Zaev.

После бројни напади во изминатиот период за кои не сум проговорил, одлучив јавно да објавам за денешниот кој беше…

Publiée par Igor Durlovski sur Mardi 2 juin 2020

Comments are closed.