Duket vajzë e re, por kjo prezantuese për pak del në “pension”

Ajo është 58 vjeçe por në pamje të parë askush nuk ia jep këtë moshë. Carol Vorderman është prezantuese dhe sëfundmi është fotografuar me një veshje që krahas lëkurës dhe formave trupore e tregon të paktën 20 vjeçe më të re, njofton Albeu.

Në galerinë e mësipërme mund të shikoni disa foto të sajat dhe mendoni nëse realisht duket për moshën që ka.