Dua Lipa i përgjigjet kritikës “pse po u ndihmon sirianëve e jo Kosovës”

Këngëtarja me famë botërore, Dua Lipa, i është përgjigjur një kritike në Twitter se përse ajo kishte shkuar në Liban për të takuar dhe përkrahur fëmijët refugjatë sirianë e nuk po ndihmon në vendlindje, në Kosovë.

“Ndihmo njerëzit e tu Dua, shumë shqiptarë në Kosovë po vuajnë pa shtëpi e pa ushqim. Ju shkoni në Lindje të Mesme për të ndihmuar arabët e jo popullin tuaj”, ishte kritika që kishte marrë këngëtarja.

“Kam hapur një fondacion në Kosovë për të bërë të njëjtën gjë që nga viti 2016. Quhet SunnyHillFoundation. Mund të shikoni për gjithë punën që kemi bërë që nga ajo kohë përmes uebfaqes tonë”, ka shkruar ajo.

“Sunny Hill Foundation” ka dhuruar vitin e shkuar 100 mijë euro për 17 organizata humanitare, ngjarje kulturore e shkolla të muzikës në Kosovë, në formë grantesh nga 5 apo 10 mijë euro.

 

DUA LIPA

@DUALIPA

I have started a foundation in Kosova to do exactly that since 2016. It’s called You can check out all the work we’ve done since via our official website http://sunnyhillfoundation.org  ❤️

TheNoire🇦🇱🦅@Shqipe98
Replying to @DUALIPA @UNICEF

Help your own people Dua, many albanians in Kosova suffering with no home no food. Yet you go to the middle east to help arabs but forget your own. 🤔🇦🇱