Dua dhe Anwar i lyejnë thonjtë me ngjyrë të njejtë

20

Ylli 24-vjeçar i pop-it dhe i dashuri i saj model 20-vjeçar vizituan një artist të famshëm të thonjve Mei Kawajiri – i cili është gjithashtu i preferuari i motrave të Anwar Bella dhe Gigi – për të marrë manikyrët e koordinuar të çiftit.

Kawajiri ndau tre imazhe të thonjve të rinj të çiftit në llogarinë e saj në Instagram.

Lipa zgjodhi një ngjyrë nudo në thonjtë e saj të gjatë e të rrumbullakët, të theksuar me sheshet dhe linjat gjeometrike rozë dhe jeshile, ndërsa Anwar Hadid, zgjodhi një manikyr neoni blu, rozë dhe të verdhë me “APLUS” të shkruar nëpër thonj.