Dren Abazi dhe Zig Zag orkestra sot  do të mbajnë koncert në Shkup

28

Shkup, 15 prill – Qendra Informative Kulturore – Shkup njofton se me 15 prill në orën 20 e 30 në Teatrin Popullor të Maqedonisë do të mbahet koncerti “Mes Yjesh”, nga Dren Abazi dhe Zig Zag orkestra, transmeton Koha.  Në koncert marrin pjesë 14 muzikantë profesionist dhe i njejti do  jetë live.

Comments are closed.