Dorëhiqet kryetari dhe Dega e Alternativës në Tetovë

211

Tetovë, 19 tetor – Kryetari i degës së Alternativës në Tetovë Gazmend Arifi, në rrjetin social Facebook ka njoftuar se ai personalisht dhe e gjithë dega në Tetovë, japin dorëheqje nga Alternativa.

Sipas Arifit, arsyet e dorëheqjes vijnë pas mos përfilljes së strukturave nga ana e kryesisë qendrore.

Ja postimi i plotë: