Don Xhon ‘mbyt’ Feron me klikime

41

Fero dhe Don Xhoni kanë publikuar këngët e tyre me datën 8 prill.

Ishte thjeshtë një rastësi mes reperëve, që t’i lansojnë këngët për një ditë.

Në kanalin “Youtube”, shohim se Don Xhoni për dy ditë ka arritur të marr mbi 1.8 milion klikime.

Ndërsa, Fero për këto dy ditë ka arritur të marrë mbi 160 mijë klikime.