Do të shqyrtohet Marrëveshja për zbatimin e projektit të hekurudhës Kumanovë- Belakovcë

Shkup, 12 shkurt – Qeveria sot në seancë do të rishikojë Informatën për ndërtimin e hekurudhës Kumanovë- Belakovcë dhe ka sjell konkluzë me të cilën paralajmërohet se do të rishqyrtohet Marrëveshja për njësinë projektuese të implementimit të projektit, raporton gazeta KOHA.

Siç ka informuar pres shërbimi qeveritar, Qeveria do të përpilojë propozim ku do të ndryshohet dukja e projektit me qëllim zbatimi më efikas i marrëveshjes duke pasur parasysh vonesën dhe jofunksionalitetin e njësisë projektuese.(koha.mk)