Djegia e kontenjerëve problem në Tetovë, NPK thirrje qytetarëve

25

Tetovë, 2 dhjetor – Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova” u bënë thirrje qytetarëve që të mos hedhin mjete shpërthyese në kontejnerë.

“Qytetarët që të mos hedhin mjete shpërthyese, prush nga koftorët dhe cigare në kontejnerë sepse përveç se i shkaktojnë dëme ndërmarrjes, i rrezikojnë kalimtarët e rastit dhe shkaktojnë dëme tjera materiale”, apelojnë nga NPK “Tetova”.