Djali që ndjek rrugën e babait (FOTO)

40

Shpesh e keni dëgjuar thënien “si babai, si djali”, por është kaq e pabesueshme në rastin e Robert Irwin, i biri I Steve Irwin. Ai sikurse edhe babai po I ndihmon botës të bie në dashuri me natyrën. Që nga mosha e vogël, Robert ishte magjepsur nga mrekullia që ta falë natyra. Tani, së bashku me familjen e tij, ai udhëton në gjithë planetin dhe kap me aparatin e tij bukurinë e mbretërisë së kafshëve. Është vetëm 13 vjeç, por ai tashmë ka realizuar fotografi të mrekullueshme, të cilat i ka ndarë në profilin e tij në Instagram. Janë të jashtëzakonshme:

Comments are closed.