Dita dimërore me biçikleta, do të shënohet edhe Shkup

6

Shkup, 29 janar – Edhe këtë vit Shkupi i bashkëngjitet Ditës internacionale Winter bike to Work. Dita është më 9 shkurt, ndërsa organizator është iniciativa qytetare “Në biçikletë”.

Për të marrë pjesë duhet të regjistroheni në https://winterbiketoëorkday.org/.

Organizatorët ftojnë kafiteritë, lokalet, restorantet dhe gjitha subjektet tjera në shënimin e kësaj dite.

Comments are closed.