Disa pjesë të Çairit nesër pa rrymë

Shkup, 6 shkurt – Pa energji elektrike nesër nga ora 8:30 deri në orën 14 do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Vasill Gjorgov”, tek Tregu i luleve.

Në periudhën nga ora 8:30 deri në orën 15 pa energji do të mbeten shfrytëzuesit nga rruga “Samoillova”, nga teqeja deri te xhamia dhe lagjja Duqanxhik, komuna Çair. Siç informon QRMK-Shkup, ndërprerjet janë për shkak të intervenimeve teknike në elektro-rrjet.