DISA FOTO TË RRALLA TË KRYEMINISTRIT REBEL

Albin Kurti do të jetë kryeministri i ri i Kosovës. Qytetarët dhanë verdiktin e tyre, duke ia besuar Kurtit drejtimin e qeverisë. Koha do të tregojë se çfarë do të ndodhë me rebelin e protestave dhe të demonstratave. Më poshtë do të gjeni disa foto të veçanta që tregojnë ndryshimin e Albin Kurtit ndër vite.