‘Disa e quajnë humbje kohe, unë e quaj punë’, Rama prezanton rubrikën e re në Facebook

9

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar rubrikën e tij në Facebook-un e tij, të quajtur “Përgjigja Ime”.

Kjo rubrikë, sipas Ramës, do të jetë në funksion të rritjes dhe përmirësimit të komunikimit.

Jam angazhuar prej kohësh në komente të komenteve tuaja. E bëj me kënaqësi dhe përgjithësisht kur jam në makinë. Disa e quajnë humbje kohe, unë e quaj punë. Sipas meje, fakti që kryeministër i lexon komentuesit e tij, tregon respekt për ta.

Edi Rama, kryeministër
Rama njihet si një ndër politikanët më aktivë në rrjetet e tij sociale, ku shpesh herë spikasin përgjigjet që ai u kthen komentuesve dhe ndjekësve, të cilët i shkruajnë për çështje të ndryshme.

Postimi i Ramës në Facebook:

Jam angazhuar prej kohësh në komente të komenteve tuaja. E bëj me kënaqësi dhe përgjithësisht kur jam në makinë. Disa e quajnë humbje kohe, unë e quaj punë. Sepse komunikimi me njerëzit, është pjesë e detyrës sime dhe në këto kohë, kur gënjeshtrat, fabrikimet, lajmet e rreme gëlojnë si në harados, me shumë komunikim është më shumë punë për interesin e përbashkët të së vërtetës, fakteve, informacioneve të drejtëpërdrejta.
Disa thonë se replikat e mia ndaj komentueseve janë arrogante, tallëse apo justifikuese. Ndjesë kujtdo që i duken kështu, po nuk janë ose të paktën s’dua kurrësesi të jenë të tilla. Dua po, të jenë të troçta, pa formalizma e pa protokoll dhe nëse hera-herës kanë humor apo ironi, nuk është assesi tallje, në asnjë mënyrë. Sepse sipas meje, fakti që mirë keq, një kryeministër i lexon komentuesit e tij, tregon respekt për ta dhe fakti tjetër, që debatoj me ata që shkruajnë për “keq”, s’do të thotë që justifikohem po që i begenis. Sidoqoftë, qëllimi është vetëm i mirë, të tjerat hanë të gjitha diskutim. Po pse po i shkruaj këto? Sepse dua t’ju prezantoj një “rubrikë” të re në funksion të rritjes dhe shpresoj, përmirësimit të komunikimit

Një përgjigje sy më sy, për një koment tuajin a temë të ditës

Shpresoj t’ju pëlqejë.

Comments are closed.