Dimitrievski priti në Kumanovë ambasadorin italian, Silvestri

11

Kumanovë, 22 prill – Sot u takova me SH.T ambasadori i Italisë Andrea Silvestri, Sekretari i Parë dhe Zëvendës Ambasadori Alessio Liquori, Profesori i Italishtes në Departamentin e UKIM dhe Departamenti i Kulturës në Ambasadë, Marco Peshetelli.

Në vizitën e parë zyrtare të sotme, i urova ambasadorit punë të suksesshme dhe e falënderova për kontributin e tij në gjetjen e zgjidhjeve të përbashkëta në shumë fusha.

Ne theksuam procesin arsimor dhe mënyrën e të mësuarit të gjuhës italiane, si dhe zhvillimin e zonës së re industriale Novini dhe Reçica.(koha.mk)