Dimitrievski: Përfundimisht komuna nuk ka asnjë borxh, po bëhemi gati për investime të reja

34

Kumanovë, 21 tetor – Kumanova më në fund është një komunë pa borxhe. Ne arritëm të shlyenim borxhet për periudhën e kaluar dhe ta bëjmë komunën të gatshme për investime të reja.

Në tre vitet e mandatit tim si kryetar bashkie, ne kemi arritur të kryejmë shumë aktivitete pavarësisht nga situata e vështirë financiare. Në konferencën e sotme për shtyp përmenda disa nga projektet në të kaluarën.

Pason një periudhë edhe më aktive për Kumanovën. Së bashku ne po ndryshojmë imazhin e komunës për mirë dhe ky është vetëm fillimi. Për tuajat, për timen, për Kumanovën tonë. Për një komunë që të gjithë e meritojmë.