Dimitrievski: Kërkojmë përforcim të stafit mjekësor në institucionet shëndetësore

33

Shkup, 26 mars – Kryetari i Kumanovës, Emil Dimitrievski, kërkon nga Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë që të dërgojnë staf shtesë në institucionet shëndetë`sore në Kumanovë, pra epidemiologë dhe persona të tjerë kompetent.

Dimitrievski thotë se duhet të bëhet testimi i një numri të madh personash nga kategoritë e rrezikuara në këtë qytet për të parë se si qëndron gjendja reale.(koha.mk)

Comments are closed.