Dimitrievski do të garoj në Kumanovë

16

Partitë politike janë në prag të përfundimit të listës së kandidatëve për kryetar komunash dhe këshillave komunal. Të gjitha partitë tanimë kanë mbyllur shumë nga emrat e garuesve për zgjedhjet lokale, ndërkaq i vogël është numri i komunave ku ato nuk kanë caktuar kandidatët. Së fundmi, LSDM-ja ka vendosur që për Komunën e Kumanovës, të garojë me deputetin e saj Maksim Dimitrievski. Në qytetin e Kumanovës partitë tjera shqiptare deri më tash nuk kanë nxjerr kandidatët e tyre, pos Aleancës e cila tanimë ka shpallur Osama Muadini si kandidat të sajin për bartës liste në këtë Komunë. VMRO nga ana tjetër në këtë komunë do të garojë përmes Zoran Gjorgjievskit.

Comments are closed.