Dikush del maleve, e dikush proteston për 1 Maj

42

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës më 1 Maj do të mbajnë një protestë gjithëpopullore.

BSPK u bën thirrje të atyre që përballen me mohim të së drejtës për punë , të dinjitetshme, siguri dhe shëndet në punë, t‘i bashkohen protestës gjatë Ditës Ndërkombëtare të Punës.

Protesta do të fillojë në orën 11:00 tek Sheshi “Zahir Pajaziti” për të vazhduar drejt Teatrit Kombëtar, te ndërtesa e Qeverisë së Kosovës.

Ndryshe, për çdo vit dikush kërkon vende ku të dalë në shëtitje, e dikush tjetër proteston.

Comments are closed.