Dikur e tallnin, tani duan të bëjnë fotografi me të (FOTO)

Shumë shpesh keni dëgjuar për vajza të cilat përqeshen nga shoqëria gjatë kohës që janë në shkollë, mirëpo kur rriten bëhen gra të bukura e plot sharm. Ky është rasti i Holly Burt, e cila gjithnjë është kritikuar se ka këmbë shumë të gjata, mirëpo tani lavdërohet për to. Kur ajo kishte vetëm 12 vjet ishte personi më i gjatë në klasë, madje më e gjatë se mësuesit. Shokët dhe shoqet e klasës e thërrisnin atë “gjirafë”, dhe “pemë”. Këmbët e saj që besohet se janë më të gjatat në Amerikë, janë 1 metër e 24 centimetra të gjata. Të gjithë këta emra e bën atë që të ndjehet keq, mirëpo Holly nuk i lejoi ata që ta mposhtin. Kur familja e saj u shpërngul në New York, ajo pati mundësinë që të ketë një fillim të mbarë. Sot, ajo është 20 vjeçare, studion inxhinieri dhe punon si modele. Ajo këtu nuk ndjehet e çuditshme, por ndjehet e qetë për bukurinë që ka. Ajo ka ushtruar në disa sporte për 10 vite të tëra. Tani, të gjithë i kërkojnë asaj që të bëjnë një fotografi së bashku.