Digjen katër automjete në Shkup

Shkup, 11 korrik  – Katër automjete  të cilat ishin të parkuara në rrugën “Elisie Popovski” pasdite janë përfshirë nga zjarri.

Zjarri është paraqitur  në orën 18 e pesë minuta  në Njësinë e zjarrëfikësve ndërsa është intervenuar me dy automjete dhe pesë zjarrëfikës.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com