Digjen dy shtëpi në Shuto Orizarë

29

Tërësisht janë djegur dy shtëpi në lagjen Shuto Orizare të Shkupit, ndërsa dy pjesërisht, pasi mbrëmë ka shpërthyer zjarr nga deri tani shkaqe të panjohura. Sipas MPB-së, nuk ka të lënduar, ndërsa zjarri ende nuk është lokalizuar. Shtëpitë e përfshira në flakë janë në pronësi i M.I. (49) dhe M.GJ., ndërsa pjesërisht janë përfshirë në flakë të A.S. (58) dhe F.T. (52).

Comments are closed.