Digjen dy golfa në Shkup

Shkup, 7 janar  – Dy automjete të markës “golf” në dy lokalitete të ndryshme në Shkup janë djegur gjatë natës.

Siç kumtoi MPB, mëngjesin e sotëm në rr. Boro Menkov” në Shkup, nga persona të panjohur deri më tani, është shkaktuar zjarr në automjetin motorik “Golf 5” me targa të Shkupit, pronë e E.A. (26) nga Shkupi. Në zjarr është djegur vetëm pjesa e përparme ku është i vendosur motori. Zjarri është shuar nga ana e Brigadës së zjarrfikësve.

Rreth 30 minuta pas mesnate në f. Pobozhje është gjetur një automjet motorik i djegur “Golf 1” me targa të Shkupit, pronë e N.M. nga f. Kuçevishtë, i Shkupit, e cila është vjedhur paraprakisht.

Sipas MPB-së, nga 05.01.2018 automjeti është kërkuar me telegram nga Stacionin policor Çair.

Ndërmerren masa për gjetjen e kryerësve dhe për vërtetimin e shkaqeve për vënien e zjarrit në dy rastet.