Dhurata Ahmetaj së shpejti me dy këngë të reja

Këngëtarja e njohur kosovare, Dhurata Ahmetaj, së shpejti do të publikojë dy këngë të reja.

Ajo ka treguar në kuadër të emisionit 1 Kafe me Labin se këngët e reja janë ritmike dhe është në përfundim të projekteve para lansimit.

“Do të dalin në kohë. Janë këngë ritmike. Po ecim me hapa të sigurt dhe besoj që publikut tim do t’i pëlqejnë”, ka thënë ajo.