Dhjetë mijë vaksina Pfizer duhet të mbërrijnë në vend

24

Shkup, 19 prill – Pasdite priten të mbërrijnë 10 mijë vaksina Pfizer në vend, dhe i njëjti numër pritet të arrijë më 26 prill.

Vaksinat sot me aeroplan do të mbërrijnë në Sofje, ndërsa pasdite ato do të mbërrijnë në Shkup me transport të veçantë. Këtë ditë më parë e paralajmëroi vetë ministri i shëndetësisë Venko Filipçe.