Dhjetë aksidente në Shkup, një person është lënduar rëndë

23

Një person është lënduar rëndë, nëntë janë lënduar më lehtë, ndërsa në katër aksidente është shkaktuar dëm material në gjithsej 10 aksidente rrugore që kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup.

Gjatë ditës së djeshme nga ana e policisë së trafikut janë zbuluar një numër i madh i kundërvajtjeve. Policia e trafikut gjatë ditës së djeshme ka dhënë 26 urdhërpagesa kundërvajtëse dhe 97 urdhërpagesa të detyrueshme për kundërvajtja të bëra nga sfera e komunikacionit. Me automjetin special “karrotrec” janë larguar gjithsej 64 automjete.

Comments are closed.