Dhe si kjo tortë që ëmbëlsoi dasmën e Elitës me Gjikon nuk keni parë ende!

8

Çdo detaj në dasmën e moderatores elita Rudi dhe tashmë bashkëshortit të saj reperit Gjiko ishte e menduar mirë, e edhe ëmbëlsira kishte veçantinë e saj.

Ëmbëlsira me krah engjëlli u shfaq në momentin kulminant të dasmës, e që kjo duket të jetë zgjedhja e veçantë e reperit Gjiko dedikuar bashkëshortes së tij elitës, shkruan “Zëri.Info”.

Comments are closed.