Detaje mbase që janë harruar

Këto janë disa foto të rralla të Shqipërisë komuniste. Fotot janë realizuar nga autorët e huaj, Ferdinando Scianna dhe Martin Parr. Rrugët duket me pak njerëz, por të mbushura me parulla.
Në këto pak njerëz që duket, pasqyrohet varfëria dhe mjerimi, sidomos në vitet e fundit të komunizmit. Ajo që të bën përshtypje, është se në asnjë rrugë nuk shikon papastërti apo mbeturina në tokë.