Deputit Minov largohet nga grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së

Deputeti, Pançe Minov, nga partia “GROM”, e cila është pjesë e koalicionit opozitar të udhëhequr nga VMRO-DPMNE, sonte ka bërë të ditur se largohet nga grupi parlamentar, deri sa në krye të qëndron Hristija Mickovski. Ky vendim sic ka njoftuar ai ka ardhur si rezultat i qasje jo demokratike të Mickovskit dhe pas shkarkimit të nënkryetarit Mitko Jançev, nga partia.