Deputetja Petrovska pozitive me Covid 19

28

Shkup, 28 tetor – Deputetja e LSDM-së Slavjanka Petrovska është pozitive për Kovid-19.

Ajo tha në profilin e saj në Facebook se këtë pasdite papritmas mori ethe dhe kishte temperatur ndërsa ishte në një seancë të Kuvendit dhe se pas testit ajo mori një rezultat pozitiv të koronavirusit.

– Kam testuar veten këtë pasdite dhe për fat të keq rezultati është pozitiv. Ditët e kaluara kam pasur lëvizje të kufizuar dhe frekuentim fizik në takime, ku gjithmonë kam mbajtur një maskë mbrojtëse. Unë ndoqa rregullat, por është e qartë se kishte një moment pakujdesie. Ju lutemi kini kujdes, spitalet janë të mbipopulluara, mjekët janë të lodhur dhe ne jemi lehtësisht të prekshëm. Kujdes, shkruan deputetja Slavjanka.