Deputetja Ferati takon Julian Vassallo, zëvendës shef i delegacionit të BE-së

4

Shkup, 15 tetor – Deputetja e PDSH-së, Meral Ferati, sot zhvilloi takim me Julian Vassallo, zëvendës shef i delegacionit të BE-së në Shkup.

Temë e bisedës në këtë takim, ishte situata aktuale politike në vend, çështjet euro-integruese të vendit, Kodi zgjedhor, reformat në sis temin gjyqësor dhe te ma të tjera aktuale.

Deputetja Ferati theksoi se Maqedonia nuk ka a lternativë tjetër përpos integrimit në BE dhe Nato dhe për këtë qëllim, marrja e datës për fillimin e negociatave me BE-në, do t’i ndihmonte edhe më shumë vendit për t’i kryer reformat e duhura, sepse BE për Maqedoninë e Veriut do të thotë sta bilitet, siguri dhe prespektivë për qytetarët e saj.

Comments are closed.