Deputeti Ademi pjesmarrës në Konferencën e Komisioneve për Çështjet Evropiane të shteteve Anëtare të BE

25

Shkup, 30 nentor – Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Arbër Ademi sot ka marrë pjesë në Konferencën virtuale dy-ditore të Komisioneve për Çështjet Evropiane të shteteve Anëtare të BE-së, që u mbajt në Berlin, në kuadër të Presidencës Gjermane të BE-së.

Në konferencë u drejtua edhe kancelarja gjermane Angela Merkel.

Kancelarja Merkel duke folur për përparësitë më të rëndësishme, iu referua edhe zgjerimit me vendet e Ballkanit Perëndimor, duke theksuar se Gjermania mbetet e përkushtuar për hapjen e negociatave me BE-në për Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërinë.