Depp përpiqet të shmangë vdekjen

7

Ai është një nga yjet më të mëdhenj të Hollywood-it të kohës së tij. Por Johnny Depp kishte probleme të gjata me alkoolin dhe drogën. Tani ai flet për këtë. “Askush nuk pi uiski apo shishe të tjera, pasi e do shijen aq shumë. Pirja është fluturim dhe unë nuk po largohem sot”, tha ai.

Me këto fjalë të ndershme dhe të hapura, ylli i Hollywoodit tani përshkruan luftën e tij kundër alkoolit dhe drogës. Ylli i “Pirates of the Caribbean” flet për kohën e tij të pushimit. Johnny Depp e ka kuptuar se alkooli nuk është ilaç.

Comments are closed.