Dënime për 747 persona për mosmbajtjen e maskave

12

Shkup, 27 tetor – Janë regjistruar 747 shkelje lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë, gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e shtetit.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme në kumtesën e sotme u bëjnë apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet të sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.