Dendësi të mjegullave në rrugën Mavrovë-Strazhë

Në të gjithë territorin e Maqedonisë komunikacioni po zhvillohet në rrugë me lagështi. Në rrugën Mavrovë-Strazhë-Krak për shkak të dendësisë së mjegullave është shkurtuar shikimi nga 20 deri 50 metra.

Nga ora 18:30 është është shfuqizuar ndalimi për qarkullimin e veturave në rrugën Delçevë-Deve Bair.

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet me intensitet mesatar. Në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.