Demi mbi kalë (FOTO)

Ajo i është arratisur të ftohtit dhe lagështisë së Londrës në këtë periudhë dhe është zhvendosur mijëra kilometra më në jug për pushime, foto…dhe për të treguar një talent të fshehur. Demi Rose u shfaq si asnjëherë tjetër më parë. E hipur mbi një kalë, bukuroshja britanike tregoi se nuk bën pjesë tek femrat që nuk rrezikojnë për një foto perfekte. E për të zbukuruar akoma më shumë setin fotografik, 22-vjeçarja kishte zgjedhur një palë bikini ngjyrë rozë me shenjat e zemrës.